Jysk Storkøkken Service

Jysk Storkøkken Service

..din professionelle samarbejdspartner

PreviousNext

Mobilkøkken

Lej1køkken.dk er stedet, hvor du finder professionelt udstyrede mobilkøkkener. Mobilkøkkenerne er lige velegnede uanset om du skal bruge et midlertidigt storkøkken i forbindelse med en køkkenrenovering, eller du skal bespise en større mængde gæster ved en reception eller et lignende arrangement.

Vores succes med udlejning af mobilkøkkener begrundes af vores kunder med: at mobilkøkkenerne er udstyret med professionelt udstyr af høj kvalitet Vores fleksibilitet i forbindelse med specialønsker til indretning Mobilkøkkenerne afleveres altid i klargjort stand. Opstilling og instruktion i anvendelse af maskiner kan tilbydes af teknikere med speciale i storkøkkenudstyr

Nemt og sikkert

Opstilling, igangsætning og eventuel instruktion i brug af udstyr, kan tilbydes til en fast pris.

Når du lejer et køkken hos os, kan vi arrangere alt lige fra transport, opstilling, ingangsætning og evt. instruktion i brug af udstyr.

Du behøver således kun at sørge for el, vand og afløb - nemmere kan det ikke være.

Fagfolk står bag

Lej1køkken.dk ejes af P.E. Kristensens Eftf., der er en servicevirsomhed med mere end 40 års erfaring indenfor branchen.

Døgnservice

Det er således fagfolk, som står bag udlejningen - og som en ekstra service tilbyder vi døgservice - en tryghed, som vores kunder sætter stor pris på.