Jysk Storkøkken Service

Jysk Storkøkken Service

..din professionelle samarbejdspartner

PreviousNext

Serviceaftaler

Serviceaftaler

Få en skræddersyet serviceaftale til dit køkken, det være sig mundtligt eller skriftligt. Herved sikrer du dit køkken den bedste behandling og en længere levetid. Samtidig undgår du unødvendige driftsstop og uforudsete udgifter.

Serviceaftale kan indgås på både halv- og helårlig basis og omfatter:

  • Eftersyn og kontrol af maskiner for optimal funktion.
  • Lokalisering af evt. fejl og defekte dele. Derved kan fejl udbedres, og defekte dele udskiftes inden det fører til driftsstop, eller forårsager skade på andre vitale dele med dertil hørende større reparationsudgifter.
  • Sikkerhedseftersyn af køkkenudstyr iht. stærkstrømsreglementets krav. Herved forebygges unødig skade på såvel udstyr som personel.


Få hjælp til det årlige budget med en serviceaftale. Skulle du senere ændre mening, kan serviceaftalen opsiges fra dag til anden – Din sikkerhed for et godt samarbejde.

Som en ekstra service holder vi naturligvis styr på, hvornår det er tid for det halv- eller helårlige eftersyn – Nemt, sikkert og billigt.

Ring på telf. 8644 7711 og få et uforpligtende tilbud.

Serviceabonement på OPV-afkakningsanlæg

Vi tilbyder ligeledes et skræddersyet serviceabonnement på dit opvaskeanlæg. Automatisk udskiftning af afkalkningspatroner baseret på forbrug. Ingen unødige driftsstop eller uforudsete udgifter.

Ønsker at benytte jer af dette, bedes i udfylde formularen "Abonnement"

Når vi har modtaget Jeres anmodning, vil vi kontakte jer for at lave et tilbud over de produkter, som I ønsker at vi skal servicere.

I er altid velkommen til at kontakte på telf. 8644 7711 os for yderlige spørgsmål.